Het Grootste Diner van Nederland

Dit jaar wordt ons Benefietdiner bij jou thuis en dat van jouw gasten georganiseerd. Kan dat? Ja, dat kan. Wordt het ook leuk? Jazeker!

Alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een bijzondere avond. De culinaire invulling met een luxe 5-gangen dinerbox en een bijpassend champagne- en wijnarrangement wordt persoonlijk bij jou en jouw gasten thuisbezorgd in een luxe koeltas. En van topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent.

Een persoonlijke, virtuele ober helpt jou en jouw gasten, in de verschillende thuissituaties, op weg met het laatste stukje bereiding van de gerechten. Tussen de gerechten is er ruimte voor onderling contact en zal er vanuit een centrale locatie volop entertainment plaatsvinden.

Vanzelfsprekend is de privacy gewaarborgd. Er worden geen opnames gemaakt gedurende het event. De streaming wordt beheerd op een beveiligde server. Daarnaast worden gasten alleen aan elkaar gekoppeld als hiervoor door hen vooraf toestemming is gegeven. De gasten zijn in beeld bij de ober, zodat hij/zij hen kan begeleiden. Echter kan de ober de gasten enkel horen bij interactie.